[rev_slider_vc alias=”bhp-homepage-slider” dike_custom_id=”dike_custom_5cb9c71c2f36d” dike_vc_custom_id=”dike_vc_custom_5cb9c71c336c5″]

Jer nameštaj je više nego samo neophodnost.

Nameštaj i detalji za Vaš dom sada pored funkcionalnosti karakteriše i naglašena estetika. Izrađeni sa željom da se uklope u gotovo svaki dizajn enterijera, ovi proizvodi za opremanje doma iz GLOBO asortimana krojeni su da zadovolje svačiji ukus. Mnoštvo boja, dezena i atraktivnih oblika čeka Vas u širokom dijapazonu komadnog nameštaja za sedenje, komoda, polica, ogledala, stolova, satova i drugih dekorativnih elemenata.Izbarite neki od modela ručno rađenog, visokokvalitetnog nameštaja ili neobično dizajniranog ogledala sa LED osvetljenjem.

[yith_wc_productslider id=43418]

Patchwork motivi za individualan stil života

Moderan Patchwork motiv prolazi i kroz naše trendove dizajnerskog namještaja – nije ni čudo, jer su šareni pojedinačni komadi uvek privlačni za oko a i daju svakom domu osećaj topline!

Budite originalni u dekorisanju Vašeg doma!

Pronađite svoj omiljeni komad nameštaja. Ukrasite Vaš najdraži kutak u domu novim dekorativnim momentima.

[woo_mapper id="1"]

Za osećaj udobnosti i prijatnosti koji nema cenu!

Idealni kao poklon ili za opremanje sopstvenog stana, unikatan nameštaj i dekorativni elementi za kuću unose u svaki prostor posebnu draž. Da li želite da oplemenite prostoriju svedenom elegancijom, neobično dizajniranim nameštajom i detaljima ili hoćete da istaknete retro notu u svom domu? Sada Vam GLOBO omogućava da to i postignete!

Posetite naš izložbeni salon na adresi Radoja Domanovića u Novom Sadu, i uverite se u lepotu koju reči teško opisuju!