[vc_row][vc_column][vc_column_text dike_custom_id=”dike_custom_5d1f4795e9985” hidden_markup_01=”” dike_vc_custom_id=”dike_vc_custom_5d1fcb1750343” hidden_markup_desktop=”” hidden_markup_laptop=”” hidden_markup_tablet=”” hidden_markup_ipad=”” hidden_markup_mobile=”” hidden_markup_small_mobile=””]
  1. Prema važećem zakonu, kod kupovine na daljinu, imate pravo na jednostrani raskid ugovora, u roku od 14 dana. Obrazac jednostranog raskida ugovora, možete preuzeti (ovdje).
  2. U slučaju jednostranog raskida, svi kupljeni proizvodi moraju biti vraćeni u orginalnoj ambalaži, uz pripadajuću dokumentaciju (fiskalni račun, otpremnica), na adresu:

Globo Lux doo Vitez
Poslovni Centar 96

72250 Vitez

Sa napomenom “Raskid Ugovora”

  1. Vraćanje proizvoda kupljenih online, nije moguće u nekom od prodajnih objekata, već isključivo i samo na adresu navedenu u prethodnom stavu.
  2. Troškove vraćanja proizvoda snosi Kupac. Kupac je obavezan da dostavljeni proizvod vrati u stanju u kojem mu je isti isporučen i u orginalnom pakovanju, u suprotnom, vraćanje proizvoda će se smatrati nevažaćim, te će biti vraćen na adresu Kupca o njegovom trošku.
  3. Ukoliko se ustanovi da je proizvod koji je vraćen Prodavcu, zbog jednostranog raskida ugovora, oštećen usljed nepažljivog rukovanja, da je upotrebljivan, da se ne nalazi u orginalnom pakovanju, Prodavac neće preuzeti proizvod, već će isti biti vraćen na adresu Kupca, o trošku Kupca.
  4. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid, ukoliko se izričito (označavanjem odgovarajućih polja u narudžbenici), saglasio da Prodavac započne isporuku prije isteka roka za jednostrani raskid.
  5. U slučaju otkazivanja ugovora, novčana sredstva koja su plaćena na ime kupoprodajne cijene, bit će vraćena na račun Kupca, najkasnije u roku od 14 dana, od dana raskida ugovora, s tim što će troškove transporta snositi Kupac.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]