SMART HOME I TUYA APLIKACIJA

TUYA aplikacija je jedna od vodećih svjetskih platformi za tzv. Internet pametnih uređaja (IoT). Internet pametnih uređaja je pojam koji se odnosi na milijarde fizičkih uređaja širom svijeta opremljenih senzorima i softverima, koji su trenutno povezani na internet kako bi prikupljali i dijelili podatke. Na taj način, ovim uređajima se omogućava tzv. „digitalna inteligencija“, tj. daje im se mogućnost da bez učešća čovjeka koriste potrebne podatke u odgovarajuće vrijeme, uz pomoć kojih uređaji mogu sami da regulišu svoj rad.
Internet of Things je tehnologija koja već ima široku primjenu kako u privatne svrhe, tako i u poslovanju i industriji. Tako npr. pametna sijalica se može uključiti ili isključiti uz pomoć aplikacije na pametnom telefonu i tako ona postaje internet stvar.
Nova Globo Lighting serija pametnih svjetiljki označena Tuya Intelligence Inside omogućava korisniku individualno podešavanje svjetiljki, a samim tim i postizanje atmosfere po ličnim željama i preferencijama uz najpovoljniju cijenu na tržištu.
Otkrijte zajedno sa Globo Lighting rasvjetom prednosti SMART light tehnologije i saznajte kako pametno svjetlo može može poboljšati udobnost i unaprijediti kvalitet života u vašem domu.

Prednosti SMART rasvjete:

  • Upravljanje svjetlima putem Tuya Smart aplikacije (Android ™ / iOS)
  • Glasovno upravljanje s Amazon ECHO ™ *, Google HOME *, Apple® Home Kit ™ *itd.
  • Kontrola intenziteta i boje svjetla
  • Pojedinačno podešavanje intenziteta svjetla ovisno o dobu dana
  • Podešavanje trajanja osvjetljenja (funkcija timera)
  • Ušteda električne energije putem automatske kontrole

DOWNLOAD – INSTALACIJA

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća prilikom instalacije aplikacije, pogledajte video ili nas kontaktirajte za dodatnu pomoć.