[vc_row][vc_column][vc_column_text dike_custom_id=”dike_custom_5d1c68521b107” hidden_markup_01=”” dike_vc_custom_id=”dike_vc_custom_5d1c68521bd22” hidden_markup_desktop=”” hidden_markup_laptop=”” hidden_markup_tablet=”” hidden_markup_ipad=”” hidden_markup_mobile=”” hidden_markup_small_mobile=””]U narednih nekoliko koraka, bit će detaljno opisan način naručivanja proizvoda:

1.Kada pronađete proizvod koji želite da poručite, kliknite na sliku ili naziv proizvoda, kako biste ušli na stranu sa detaljnim prikazom proizvoda.
2.Na strani sa detaljnim prikazom proizvoda, odaberete količinu i kliknete na link „dodaj u korpu“, koji se nalazi pored samog proizvoda.
3.Nakon toga, sadržaj korpe Vam daje mogućnost da se vratite na pregled prodajnog asortimana ili da završite proces kupovine.
4.Ako nastavite sa procesom, u zaglavlju će Vam se pojaviti informacija o trenutnom sadržaju korpe i iznosu narudžbe, kao i cijena dostave.
5.U slučaju da riješite da kupite proizvod, morate ostaviti Vaše informacije za dostavu i naplatu.
6.Potrebno je da navedete podatke o naručiocu, ukoliko se prethodno već niste registrovali, i da navedete adresu isporuke proizvoda.
7.Kao podatke o naručiocu, navedite podatke iz Vaše lične karte.
8.Podaci o mjestu isporuke su podaci o adresi na kojoj želite da preuzmete pošiljku.
9.Molimo Vas da sve podatke navedete što preciznije, kako bi Vas radnici dostavne službe mogli pronaći. Ukoliko unesete netačne podatke, postoji mogućnost da se pošiljka vrati.
10.Nakon što uneste tačne podatke, kliknite na „naručite“. Nakon što ste naručili proizvod, narudžba je proslijeđena na obradu, i više ne može da se mijenja.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]