SVE O VAŠOJ OAZI BLAGOSTI

Vaše kupatilo, više od prostorije za pranje

Da li ste ikada primetili koliko vremena provodimo u kupatilu? Širom sveta, prosek je, prema statistici, nešto više od sat vremena i to čak i ne računajući prijatno puno kupanje. Zar ne izgleda logično da u kupatilu želite da napravite ambijent koji je i funkcionalan i opuštajući?

Bez obzira da li više volite brzo “mačje pranje” ili bolje prskanje, sa bojama, dezenima, nameštajem i odgovarajućim materijalima, kupatilu možete dati svoj lični pečat i učiniti ga modernim, klasičnim ili bezvremenskim.

U ostvarenju snova o kupatilu, moda se stalno menja i iznova i iznova vas nešto novo poziva na eksperimentisanje. Međutim, ne treba zaboraviti da ovi trendovi ne traju večno i da se za nekoliko godina vaši ukusi mogu promeniti. Ako želite da se dugoročno osećate udobno u svom kupatilu, preporučljivo je da se oslonite na suptilne boje i bezvremenski nameštaj. Sa odgovarajućim obojenim peškirima, biljkama i raznim ukrasnim predmetima možete, na primer, da ih obezbedite za šarene oči.

Posebni zadaci zahtevaju posebno svetlo

Sa funkcionalne tačke gledišta, praktičnije je koristiti različite nivoe osvetljenja za svetiljke za kupatilo i tako zadovoljiti svaku priliku. Sa odgovarajućim lampama i rasvetnim elementima, pojedinačne oblasti u prostoriji se tada mogu staviti u pravo svetlo.

Ako ujutru dođete pospani u kupatilo, prigušeno svetlo je svakako prijatnije od blistavog reflektora, a čak i noću diskretno osvetljenje je dovoljno da se snađete. Ako je, pak, u pitanju „fino podešavanje“, dobro ste opremljeni jarkim svetlom na ogledalu ili čak osvetljenim ogledalom za šminkanje. Na toplom svetlu, takođe je mnogo lakše opustiti se u kadi.

Prilikom izbora sijalica za kupatilo bitna je i veličina prostorije i kroj i da li postoji prirodni izvor svetlosti. U kombinaciji sa svetlom spolja, slika u ogledalu često izgleda potpuno drugačije uz dodatno osvetljenje.

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.