Otvoren salon rasvjete Globo Lighting koji spaja luksuz, stil i pažnju prema detaljima

Kako bi se u startu izdvojili od konkurencije, ali i zadali sami sebi novi izazov Globo Lighting je odlučio svoj prvi salon rasvjete u BiH predstaviti na najbolji način.

Od samog dizajna enterijera salona koji nosi Studio Prole potpis, pa do načina na koji su poželjeli dobrodošlicu svojim klijentima, saradnicima i onima koji će to tek postati – potvrđuju da se radi o timu koji zaista misli na sve detalje!

Iz njihovih poteza govori iskustvo, jer se radi o kompaniji koja posluje na bh. tržištu već više od 18 godina kroz veleprodaju, a od 23.6. i kao salon rasvjete dostupan krajnjim kupcima u Banjaluci na adresi Branka Popovića 27a.

Bez brige, salon dizajniran u luksuznom maniru ne podrazumijeva i visoke cijene. Ponuda je raznovrsna, pristupačna, a posebno će biti interesantni komadi koji će uskoro biti dostupni. Radi se o komadima koje uglavnom viđamo na Pinterestu i u onim lijepim Instagram enterijerima i uvijek se pitamo gdje to naći kod nas.

Svečano otvaranje posjetili su mnoge arhitekte, ali i ljubitelji mode i lijepog. Ideja otvaranja je bila izaći iz klasičnih okvira ovakvih događaja, te prirediti žurku dobrodošlice za prisutne, koja će ostaviti nezaboravno sjećanje na ovaj dan. Interesantno je da je apsolutno sve pratilo koncept njihovog brenda pa su tako kokteli nosili nazive nekih od najpopularnijih serija rasvjete, dok je muzika bila po malo revijska jer show room kao ovaj to i zaslužuje!

 

Kako bi se sve ovo dodatno povezalo s modom arhitektica Svjetlana Prole je istakla kako je enterijer „obukla“ te zbog toga on ima svoju čar. Nakon što smo zavirili unutra, shvatili smo da je zaista tako, prostor je obučen i to vrlo ekscentrično i hrabro. Različiti materijali su sklopljeni u jednu cjelinu koja fantastično funkcioniše i uspijeva da zainteresuje sva čula.

Od toga da je sve oku lijepo, ali i funkcionalno, do mekanih materijala i tekstura koji su tu s ciljem da se klijenti osjećaju ugodno, i kao šećer na kraju – miris koji se pamti, za koji možda mislite da nema veze s dizajnom enterijera, ali definitivno ima s osjećajem za detalje kakav Globo Lighting tim definitivno ima!

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.